Welkom op onze site
Zoekterm(en)

Zoeken
Den Bleker Verhuur van
Alleen maar winnaars bij de Nieuwkoopse Duurzaamheidsmarkt

De winnaars van de Nieuwkoopse Duurzaamheidsvraag 2015 zijn bekend. De Hoofdprijs is een ballonvaart voor 2 personen in de dB Luchtballon en wordt geheel gesponsord door - duurzaam ondernemer - Den Bleker. In april of mei 2016 zullen de prijswinnaars meegaan in een van de geplande vaarten.

Op 31 oktober jl. werd de Nieuwkoopse Duurzaamheidsmarkt gehouden bij Den Bleker! Dit is een groot succes geweest. Super dag met veel bezoekers aan de diverse stands van lokale ondernemers. In Nieuwkoop zijn veel ondernemers actief op het gebied van duurzaamheid, ook al zie je dat niet altijd aan de buitenkant.

Inwoners van Nieuwkoop en omliggende gemeenten maakten tijdens de Duurzaamheidsmarkt kennis met de mogelijkheden van duurzame producten, met de mogelijkheden van duurzaam lokaal ondernemen en met de enthousiaste actieve ondernemers zelf. De bezoekers konden ook deelnemen aan de prijsvraag aangaande: Verzin iets duurzaams c.q. wat goed is voor het milieu, voor jouw wijk en / of gemeente. Op de foto staan de Top 3 winnaars.
dB Hout is verhuisd naar een grotere multifunctionele locatie - 300m verderop - en breidt haar productengamma en dienstverlening danig uit. Het grote pand omvat nu de activiteiten van dB Hout, Den Bleker Verhuur, het nieuwe dB Laminaatvloeren en straks -in het voorjaar van 2016- een gloednieuw overdekte dB Showtuin. Allemaal op een mega locatie!

dB Hout BV is verhuisd naar de Bernhardlaan 54, dichterbij de provinciale weg en voor iedereen gemakkelijk te zien en goed bereikbaar. Ondernemers en particulieren kunnen er voor alle hout en bouwmaterialen terecht; een zeer breed professioneel assortiment voor binnen en buiten. Van veranda’s en blokhutten tot terras en bestrating. Van beschoeiing tot drijvende steigers. Van bevestigingsmaterialen en gereedschap tot tuinaccessoires en verlichting.

In het onlangs geopende Den Bleker Verhuur zijn alle benodigde machines, gereedschappen, steigers, tuin- en parkmachines, hoogwerkers en shovels te huur –en in de meeste gevallen ook gewoon te koop. Voor bedrijf en particulier.

Nieuw zijn de gekoppelde activiteiten van dB Laminaatvloeren. Een prima aanvulling op het binnenassortiment. Met ruim 10.000m2 en 50 soorten parket- en laminaatvloeren op voorraad. Daarnaast uiteraard ondervloeren, randafwerking, plinten en vakkundig advies.

Deze winter gaat dB Hout werken aan een gloednieuw overdekte dB Showtuin voor het grote assortiment blokhutten, veranda’s, buitenverblijven en tuinmeubelen – waarmee volgend voorjaar iedereen warm en droog verwelkomd zal worden.

Tot ziens aan de Bernhardlaan 54-56 in Nieuwkoop.
ALLES VAN ÉÉN LEVERANCIER DEN BLEKER VERHUUR BV

Nieuwe vestiging van Den Bleker in Nieuwkoop. Materiaalverhuur voor bedrijf en particulier. Alles van één leverancier. Van hout voor steigers en veranda’s en bijbehorende schroeven, tot verkoop én verhuur van gereedschap en machines.

Met de opening van de nieuwe vestiging van Den Bleker in Nieuwkoop, is dit een feit. ‘Een paar jaar geleden dachten we dat de cirkel wel rond was. We namen toen Van de Poll Tuinmaterialen in Bodegraven over. Daarmee breiden we ons assortiment uit met sierbestrating, zand, tuinaarde en siergrind. En we vergroten ons werkgebied. “Mensen die buiten wonen en hoveniers kunnen voor alles wat ze nodig hebben bij ons terecht”, dachten we toen. Maar met de nieuwe vestiging in Nieuwkoop, breiden we ons pakket toch nog een keer uit.’

Den Bleker Verhuur is de nieuwe loot aan de boom van den Bleker. Hans en Nanda den Bleker vertellen hierover: ‘In Ter Aar verhuurden we al op kleine schaal machines. Die activiteit hebben we nu in z’n geheel naar Nieuwkoop verplaatst. We hebben daar flink meer ruimte om dat aanbod verder uit te breiden. Gereedschap, steigers, tuin- en parkmachines, hoogwerkers en shovels. Noem het maar en je kunt het bij ons huren. Naast de verhuur van machines, verkopen we ook tuinmeubilair op de nieuwe locatie. Voor tuinmeubelen moest je naar de bovenverdieping van de vestiging aan de Energieweg. Niet ideaal, vooral niet voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Bekende locatie voor materiaalverhuur
Den Bleker Verhuur is gevestigd aan de Bernhardlaan in Nieuwkoop. ‘We zitten op de locatie waar voorheen Workx zat. Mensen zijn dus al gewend dat ze daar terecht kunnen voor materiaalverhuur. En we zijn uitstekend zichtbaar vanaf de Provinciale weg.’ Workx is gestopt in Nieuwkoop. De locatie was een van de kleinere van dit verhuurbedrijf. Het hoofdkantoor besloot de vestiging in Nieuwkoop daarom te sluiten. Voor Den Bleker was dit een prima kans. ‘De sluiting van Workx betekende dat je voor materiaalverhuur niet meer in de gemeente terecht kon. Jammer, want het is wel zo makkelijk als je dat dicht in de buurt hebt. Zeker in deze tijd. In de bouw en bij hoveniers werken veel zzp’ers. Zij hebben vaak niet de middelen om machines te kopen. Ook pakken zij vaak verschillende soorten projecten aan. Daardoor hebben ze steeds andere machines nodig. In beide gevallen is huren dan de beste oplossing.

Huur en koop bij dezelfde leverancier
Huren is ook een mogelijkheid als je een machine eerst een paar keer wilt uitproberen. Als het bevalt, kun je ‘m alsnog kopen. Want dat blijft nog steeds mogelijk. Al moet je daarvoor wel even langskomen op de Korteraarseweg in Ter Aar. Maar het is wel zo handig dat je voor huur en koop bij dezelfde leverancier terecht kunt. En voordelig, want besluit je een machine na twee keer huren te kopen, dan krijg je het huurbedrag terug.’

Zoon Matthew krijgt de leiding over Den Bleker Verhuur BV. Hij werkt al een aantal jaar in het bedrijf, onder andere als plaatsvervangend verkoopleider aan de Energieweg in Nieuwkoop. Matthew wordt bijgestaan door Marco de Jong, die voorheen Workx leidde. Hans en Nanda: ‘Matthew is de vijfde generatie den Bleker in het bedrijf. Hij heeft er weer een heel nieuwe kijk op. Inmiddels houdt hij alle websites bij en is erg actief op Facebook. Alleen al daarom kunnen we zijn inbreng niet meer missen. Onmisbaar zijn overigens alle ruim dertig medewerkers van Den Bleker. We zetten dit resultaat echt met het hele team neer. De ideeën komen echt niet alleen van onszelf; iedereen is erg betrokken bij de winkel. Allemaal om de klant zo goed mogelijk kunnen helpen.’
Feestelijke opening belevingstuin

Op 8 juli 2015 was de feestelijke opening van de belevingstuin van Ipse de Bruggen. Mede dankzij de vele sponsorgelden en donaties die wij mochten ontvangen voor onze deelname als Team dB aan Navigate North 2015 en in combinatie met andere sponsoren van Ipse de Bruggen, kon een prachtige tuin worden gerealiseerd.

Een tuin waar de cliënten van dagbestedingslocatie Noorderlicht met plezier zullen verblijven. Mede namens de medewerkers van Ipse de Bruggen heel veel dank aan onze sponsoren en donateurs die door hun bijdrage de realisatie van deze tuin mogelijk hebben gemaakt. Maar vooral namens de cliënten zelf: HEEL VEEL DANK! - Hans den Bleker, Renger Kok-
Bijna klaar de Belevingstuin in Het Noorderlicht te Waddinxveen

Vrijwel geheel gerealiseerd door sponsors naar aanleiding van onze deelname aan de Navigate North Rally 2015 naar de Noordkaap door Team dB (Hans den Bleker en Renger Kok).  De locatie is eerst leeggeruimd door Lions en nu zijn we bezig met de nieuwe bestrating en een buitenverblijf met dubbele Veranda.

Fraai maatwerk van onze mannen bij dB Hout Nieuwkoop en dB Tuinmaterialen in Bodegraven.

Veel plezier met de Belevingstuin!