Welkom op onze site
Zoekterm(en)

Zoeken
Den Bleker Verhuur van
Alleen maar winnaars bij de Nieuwkoopse Duurzaamheidsmarkt

De winnaars van de Nieuwkoopse Duurzaamheidsvraag 2015 zijn bekend. De Hoofdprijs is een ballonvaart voor 2 personen in de dB Luchtballon en wordt geheel gesponsord door - duurzaam ondernemer - Den Bleker. In april of mei 2016 zullen de prijswinnaars meegaan in een van de geplande vaarten.

Op 31 oktober jl. werd de Nieuwkoopse Duurzaamheidsmarkt gehouden bij Den Bleker! Dit is een groot succes geweest. Super dag met veel bezoekers aan de diverse stands van lokale ondernemers. In Nieuwkoop zijn veel ondernemers actief op het gebied van duurzaamheid, ook al zie je dat niet altijd aan de buitenkant.

Inwoners van Nieuwkoop en omliggende gemeenten maakten tijdens de Duurzaamheidsmarkt kennis met de mogelijkheden van duurzame producten, met de mogelijkheden van duurzaam lokaal ondernemen en met de enthousiaste actieve ondernemers zelf. De bezoekers konden ook deelnemen aan de prijsvraag aangaande: Verzin iets duurzaams c.q. wat goed is voor het milieu, voor jouw wijk en / of gemeente. Op de foto staan de Top 3 winnaars.
Foto