Welkom op onze site
Zoekterm(en)

Zoeken
Den Bleker Verhuur van
Alle belangrijke informatie over het huren, reserveren, ophalen, inleveren en betalen van onze verhuurmachines: 

Snel en gemakkelijk huren
Als u een interessant verhuurobject ziet, klik dan daarop. Zo komt u meer te weten over het artikel en kan het object toevoegd worden aan de winkelwagen. Daarna is er de keus om verder te winkelen of de bestelling/reservering af te ronden door het bestelproces te volgen. Vergeet niet het aantal dagen dat u een object wilt huren in te voeren alsmede de begindatum te vermelden.

Prijzen 
Alle getoonde prijzen bij Den Bleker Verhuur BV zijn exclusief btw 21% BTW, transport, slijtage, reparaties, brandstof, overige en 7% opslag voor verzekeringen.

Zoekfunctie
Via onze zoekfunctie, aan de linkerkant van de webshop, kunt u uitgebreid in het assortiment zoeken. 

Veilig, snel en gemakkelijk betalen
Bij Den Bleker Verhuur  kunt u veilig en snel betalen op een vertrouwde en gemakkelijke manier gewoon in uw eigen (internet)betaalomgeving of in ons filiaal per Pin of  Contant. U krijgt geen factuur vooraf, maar per e-mail een orderbevestiging met daarin alle gegevens van de bestelling/reservering. 


BETAALMOGELIJKHEDEN 

  
Op rekening voor bestaande klanten 
Hierbij kunt u de reservering online of telefonisch plaatsen. De afhandeling vindt plaats bij ophalen/terug brengen van het verhuurobject. Deze regeling is er speciaal voor trouwe aannemers, hoeveniers e.d. die regelmatig meerdere objecten huren. Er volgt een totaalfactuur per week te voldoen. 
  
Betalen bij zelf afhalen / terug brengen
Betalen bij zelf afhalen is in de meeste gevallen gebruikelijk. Wij vragen een borg/zekerheidstelling vooraf bij de meeste objecten. De afrekening volgt direct na inlevering/controle van het object. Betalen kan per Pin of Contant in ons filiaal. 

Reserveringsproces
 
Wij streven ernaar om binnen een dag uw online reservering te bevestigen.
Telefonisch reservering kan ook tijdens onze openingsuren.
  
Voor bestellingen/reserveringen die in het weekend online worden geplaatst kunnen wij geen garantie geven dat deze binnen 24 uur worden bevestigd.

Den Bleker Verhuur BV 

adres en afhaaladres:
Den Bleker Verhuur BV
Bernardlaan 54
2421 CE Nieuwkoop
Tel. 0172-727888
Fax: 0172-727876
E-mail: verhuur@dbhout.nl

K.v.K.-nr: 
BTW-nr: NL 
Rabobank: 
IBAN:
BIC:

 
Openingstijden  
ma t/m vr 07:00 tot 17:30 uur                                 
zaterdag 08:30 tot 16:00 uur
   

website: www.denblekerverhuur.nl 

Disclaimer
Aan deze webshop en hetgeen hierin gepubliceerd is kunnen geen rechten worden ontleend. Publicatie- en typefouten voorbehouden. Prijzen en afbeeldingen van onze (online-) media kunnen afwijken van de producten/verhuurobjecten in het filiaal. Op alle leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Fotografie: o.a. Martijn van Dalen